concurs incaltaminte
Blog

Concurs Arlette Dare to wear Red

Concurs Dare to wear Red!

😍Iti place rosul? Perfect.  Atunci #DaretoWearRed si fii gata de un nou #ConcursArlette

🎁Noi te premiem cu o pereche de cizme 2 in 1 Celine, facute din piele naturala, in valoare de 600 lei.

𝗖𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮 𝗳𝗮𝗰𝗶?

  1. Viziteaza pagina
  2. Facebook: https://www.facebook.com/arletteromania/ si /sau
  3. Instagram Arlette: https://www.instagram.com/arlette.shop/?hl=ro

✨Castigatoarea o anuntam pe 10 februarie 2020, prin tragere la sorti pe random.org

⏳Perioada concursului: 17 ianuarie- 9 februarie 2020

 

 

 

Regulament Concurs Arlette Dare to wear Red!

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului “Dare to wear Red” (denumit in continuare„Concursul”) este Arlette/ S.C. GIUKA ET BY SRL, cu sediul in Medgidia, Strada Trimfului nr 1 , Jud Constanta . Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 

  1. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI Concursul se va desfasura in perioada 17 ianuarie 2020 – 9 februarie 2020 pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/arletteromania/ si Instagram Arlette: https://www.instagram.com/arlette.shop/?hl=ro

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Arlette de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 17 ianuarie – 9 februarie 2020, astfel:

  1. Intra pe pagina Arlette de pe Facebook
  2. Da like postarii Dare to Wear Red
  3. Da tag unei prietene la postarea #DareToWearRead #ConcursArlette
  4. Castigatoarea este aleasa prin extragere pe random.org si ales pe data de 10 februarie.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se va acorda ca premiu:

– Cizme 2 in 1 de piele Celine

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul este ales prin extragere pe random.org si ales pe data de 14 februarie. Toti participantii la concursul “Dare to wear red” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatoriilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 9 februarie 2020 dupa incheierea extragerii, astfel: li se va afisa numele pe pagina Arlette de pe Facebook intr-o postare dedicata.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va extrage altii noi. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 10 februarie 2020, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Arlette. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/arletteromania/

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Arlette si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.