EXISTA o poveste IN SPATELE FIECAREI PERECHE DE PANTOFI

iar povestea noastra incepe asa…..

 

In fiecare poveste, pantofiorii lacuiti si eleganti ai fetitei cu codite aveau puteri magice imediat ce ii incaltai. Asa este si in povestea mea, fetita care privea fascinata cum bunicul ei cizmar atingea pielea tabacita a pantofilor robusti, visa ca, atunci cand va creste mare, sa aiba pantofi de toate felurile si culorile si imediat ce vor fi incaltati, magia si bucuria sa cuprinda sufletul femeii. Fetita a crescut si a devenit o femeie care a crezut cu adevarat ca visul ei dintotdeauna este ratiunea ei de a fi si a actionat pentru a-l face real.

Fiecare pereche de pantofi creati de “Arlette” vor fi transformatori. Te vor face femeia increzatoare, sigura pe tine, care poate invinge orice obstacol si isi poate indeplini orice vis, asa cum am reusit si eu.
Visurile mele au devenit realitate alaturi de o echipa de profesionisti cu peste 20 ani experienta in conceperea pantofului perfect pentru femeia perfecta.

Pasiunea pentru pantofi cu stil a dat nastere atelierului hand-made unde va asteapta colectii de vis. Pantofii nostri sunt unicati, comozi si eleganti in acelasi timp,  in care va veti simti speciale, asa cum orice femeie merita sa fie.

Materiale de calitate, cusaturi fine, stil si rafinament, culoare si diversitate veti gasi in atelierul nostru. Simti nevoia de personalizare, ai in minte pantofii perfecti pentru tine? Te invit sa o cream impreuna. Doar ti-am zis ” orice vis devine realitate atunci cand, cu adevarat crezi in el”!

De la pantofi stiletto la bocanci, de la sandale la ghete si cizme, toate sunt transformate cu maiestrie de catre” cizmarii povestii mele” intr-o poveste de spus mai departe.