Blog

Şi o pereche de încalţăminte poate înfăptui un miracol de Crăciun!

De acest Crăciun, dăruiește încălțăminte pentru EA.

 

Cea mai frumoasă perioadă a anului, a sosit. Luminițe, clopoței, colinde, atmosfera de sărbătoare plină de bucurie, începe să ne cuprindă pe toți. Multe femei încep freamătul cumpărăturilor, a alegerii cadourilor pentru toți dragi și a organizării petrecerii de Crăciun și Anul Nou. Stiţi că şi o pereche de încălţăminte poate înfăptui un miracol atunci când este dăruită cu dragoste?

 

Este timpul pentru a trăi , în prezent , cu bucurie și speranță.

 

De sărbători, ne place să dăruim și să primim cadouri valoroase, nu scumpe, să petrecem cu familiile noastre și să ne bucurăm împreună. Posibil că mereu te-ai întrebat care ar fi cadoul perfect pentru prieteni, pentru familie sau pentru copiii noștri, sau de ce nu pentru cineva aflat în nevoie?

 

Cele mai frumoase cadouri sunt cele care nu pot fi ambalate. Timp petrecut cu ai tăi, cu copiii, cu prietenii, râsete naturale, mese echilibrate, relaxare, joacă etc. Iar dacă dorești să faci și o bucurie, pe lângă toate astea, poți pune sub brad, într-o cutie colorată, o pereche nouă de încălțăminte. Niște bocanci sau ghetuțe pentru soția, mama sau fiica ta, vor surprinde și vor încânta în același timp. Sau de ce nu, poți profita de zilele de cumpărături de dinaintea sărbătorilor și îți poți alege, chiar tu perechea de încălțăminte perfectă pentru tine!

 

Arlette reunește tot ceea ce o persoană caută în materie de încălțăminte: să fie comodă, să fie la modă, să fie de calitate, să păstreze piciorul cald și uscat.

 

Petrecerea de Crăciun sau trecerea dintre ani, onomastica bunicului, sunt prilej să defilezi cu o pereche de încălțăminte nouă, asortată pe măsura rochiței tale cu motive de Crăciun.

 

câteva modele din care să te inspiri

 

 

 

 

 

O alegere potrivită, comodă şi cu stil pot fi aceşti bocanci de culoare rosu metalizat.

 

 

 

 

 

 

Poți fi energia și sufletul petrecerilor de sărbători, alegând încălțămintea cu glitter, sau un print animalic. De asemnea,niște ghetuțe stil cowboy care vor încinge atmosfera de-a dreptul, vor fi o alegere potrivită.

Cine a zis că negrul este plictisitor?

 

 

 

Aceşti bocanci transformatori, vor respecta toate nevoile tale şi  vor fi alegerea potrivită să pășești prin zăpada proaspăt depusă atunci când alergi după cumpărături.

Doar confortul este o prioritate când ai de mers prin atâtea magazine.Nu-i aşa?

 

 

 

 

 

 

           Prima ta ieşire la dans este memorabilă. O amintire frumoasă, iar prima pereche de pantofi de dans,nu se poate uita niciodatăȘtiu  durează până găsești perechea perfectăașa  îți voi arată câteva modele

 care merită atenția ta.

 

Arlette va dorește, anul acesta de sărbători, să aveți sufletul liniștit, bucurie în tot ce aveți, multă voie bună și dragoste către toți și toate.

 

Nu uitați că , DRAGOSTEA NU CAUTĂ PE ALE SALE! Dăruiţi şi iubiţi din inimă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.