Blog

Tendințe încălțăminte damă toamnă-iarnă 2019-2020

ÎNDRĂZNEȘTE! POARTĂ CEVA NOU!

Am umblat pe pasarele și am o veste foarte bună pentru tine: pentru a fi în tendințe sezonul toamnă-iarnă  nu trebuie să renunți la confort. Ghete pe gleznă, tocuri groase stil bloc, cizme cowboy, bocanci plati….opțiunile sunt interminabile.

Așadar, este timpul pentru o împrospătare a dulapului cu încălțăminte pentru noile apariţii de la marile piste din Milano, Paris, Londra și New York.

Doar se știe că geanta și pantofii sunt cei mai buni prieteni ai femeii și că pot schimba orice aspect , precum o bagheta magică.

FETELOR, SĂ RECUNOAȘTEM!

Nu-i așa că a devenit un ritual să mergem în marile magazine să privim în vitrine, cum stau ca niște trofee, noile modele de pantofi toamna-iarnă și să îi căutăm pe cei mai potriviți pentru noi?

În acest sezon, până și designerii au decis că nu trebuie să alegem în favoarea unei tendințe, pentru că există cu adevărat totul în materie de încălțăminte.

Dacă nu îți place să îți asumi riscuri cu tendințe și vrei să fi mereu confortabil cu ce te încalți, îți recomand să încerci o pereche de ghete combat, alegând un model negru ca să combini ţinuta în mod excelent cu toate aspectele tale. Această adaptare pentru oraș a clasicilor bocanci sunt extrem de practici și moderni.

Ai o întâlnire importantă de lucru, ai nevoie de încredere în tine și vrei să arăți senzațional dar și confortabil? Atunci o pereche de cizme cu toc gros îți vor oferi tot ce ai nevoie. În privința culorii, fi îndrăzneață și alege roșul. Vei ieși în evidență și îți va da o doză de curaj să îți îndeplinești țelurile.

Vrei să îți surprinzi partenerul și să îi arăți stil și farmec? Atunci ghetele pe gleznă cu imprimeu de șarpe sunt ajutorul tău de nădejde.

Normal că la o petrecere între prieteni ,unde poți dezlănțui latura sălbatică din tine, o pereche de ghete de cowboy cu diferite broderii vor fi un pariu sigur câștigat care îți va aduce confort și libertate.

Nu în ultimul rând , cizmele albe, ele vor rămâne în tendințe din toamna până în primăvară și vor face ca orice ținută să fie sic și la modă.

HAI SĂ ÎȚI ARĂT toatĂ colecȚia  de care, ÎȚI promit ca te vei indragosti!

 

1. Ghete combat-  apăruți în anii *80, *90, acești bocanci au primit de-a lungul vremii foarte multe decorațiuni pentru a li se da o tentă feminină, de la printuri florale de sezon, la tălpi groase de cauciuc pentru un stil de viață activ.
2. Platformele, au revenit.
3. Ghetele albe sunt la mare căutare, încearcă-le !
4. Ghete western sau cowboy este o plăcere să știi că au rămas de actualitate.Ciocate pony hair
5. Printul animaliceste în top tendințe în acest sezon toamna-iarnă, oferind o notă senzuală și sălbatică în colecțiile noastre de încălţăminte.

Arlette, noul magazin și atelier hand-made de încălțăminte va pune la dispoziție noile colecții cu piese must-have.

Confecționate din piele naturală , cu o gama de culori adecvată sezonului, fiecare femeie pasionată de modă își va găsi aici, perechea perfectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.